6. tammikuuta 2016

2016 ja elämäni

Hyvää uutta vuotta! Nyt on mennyt kuusi päivää 2016:ssa ja olen miettinyt mitä lupauksia tekisin. Pohdinnan jälkeen päätin etten tee lupauksia, mutta tavoitteita. Lupaukset ovat turhia, sillä yksi rikkominen tuhoaa koko lupauksen, mutta tavoite on pitkäikäinen.

Tavoitteeni:
  • Syödä vähemmän roskaruoka (max 2 kertaa kuukaudessa) - Ylläri. Se on kaikkien lupaus tai tavoite. 
  • Liikkua joka päivä koulun jälkeen ainakin tunti ulkona - Ja taas se on kaikkien tavoite, paitsi että tunti on ihan liian vähän. Minulle tunti on paljon ja kaverini tietävät etten käy ulkona paljon. Mutta se tulee muuttumaan!
  • Enemmän liikuntaa - Tämä vähän liittyy edelliseen tavoitteeseen, ja suunnitelmassa olisi talvella hiihtää, lasketella ja luistella, kesällä lenkkeillä sekä pyöräillä, ja vuoden ympäri ratsastaa, uida ja kävellä ;)
  • Salaatti on kaveri! - en ole mitenkään salaatin ystävä, vaan mielummin tulee lautaselle possunpaisti. En ihan pysty olemaan kasvissyöjä, niin ainakin lisään ruokavalioon enemmän salaattia :)
  • Päästä kisaamaan 40cm estekilpailuun ja saada cleanround - Saatte luvan nauraa, mutta tämä on ihan oikeasti minun tämän vuoden tavoite. Kuten tiedätte niin en ole koskaan osallistunut itse ratsastuskilpailuissa, mutta toivottavasti se muuttuu tänä vuonna.
  • Laittaa ainakin 15% tuloistani hyväntekeväisyyteen - Viime vuonna tuli laitettua ainoastaan pikkurahaa. 15% ei muuta elämääni mitenkään, mutta muuttaa monen toisen elämää paljon. Tässä nyt kutsun ihmisiä lahjoittamaan tänä vuonna rahaa hyväntekeväisyyteen! Kolikotkin auttavat paljon :)
Toivotan kaikille iloista ja rauhallista uutta vuotta, ja toivon teidän muistavan olla iloinen, positiivinen ja ystävällinen kaikille ihmisille, niin maailmasta tulee parempi paikka! Ja älkää luovuttako vaikka rikkoisitte uuden vuoden lupauksen, vaan tehkää siitä tavoite ja jatkakaa joulukuun loppuun asti! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti